Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Uusi kartta kuva-albumissa

Maanantai 22.9.2014 klo 8:27 - Terhi

Nyt on uusi metsästysalueen kartta v.2014-2015 kuva-albumissa.Toivottavasti saa selvän.

Kartassa punaisella peitetty on metsästysalue.

Ja jos joku huomaa virheitä, niin yhteys allekirjoittaneeseen pikapikaa,niin korjataan.

Tarkoitus olisi vielä ottaa niitä A4 tulosteita,joita sitten Kenturalta voisi jokainen itselleen ottaa.

Kommentoi kirjoitusta.

Metsästys

Keskiviikko 10.9.2014 klo 7:14 - Terhi

TURVALLISTA JAHTIKAUTTA KAIKILLE!!

Nauttikaa luonnosta ja muistakaa, että varsinkin tänä syksynä on oletettavasti marjastajia ja sienestäjiäkin siellä samaan aikaan ja mahdumme varmasti sinne kaikki.Tosin niiden hirvikärpästen kanssa tahtoo se mahtuminen olla kirjoittajalla kyllä niinsunnäin :p

Ajoväylät vapaina, ettei estetä kenenkään liikkumista, eikä mökkien pihoihin mennä passailee, eikä parkkeerata kovin lähelle edes sitä mökkiä.

Ja mehän metsästämme muutoinkin lakien ja asetusten mukaan.

Peruskauraa siis kaikille ;)

Kommentoi kirjoitusta.

Metsästysalueet 2014

Keskiviikko 10.9.2014 klo 6:58 - Terhi

HUOMIO!

Kotisivuilla tällä hetkellä näkyvä kartta EI AJANTASALLA!!

Kenturan seinällä tällä hetkellä ajantasa, sekä tulossa A4 kokoisia tulossa mukaan otettavaksi. Tänne sivuille tulee mahdollisimman pian.

1 kommentti .

Seuran kokouksen päätöksiä

Sunnuntai 31.8.2014 klo 14:43 - Terhi

Sihteerin kiireiden vuoksi, minä nyt yritän ulkomuistista päivittää tänne, mitä seura kesäkokouksessaan päätti.

Eli lähinnä ne tärkeimmät:

- Saaliskiintiöt

- Rauhoitukset

- Vierasluvat

- rauhoitusalueet

- Ampumarata

 

Lue lisää »

5 kommenttia .

SEURAN KOKOUS

Maanantai 11.8.2014 klo 20:22 - Terhi

Muistutuksena vielä kaikille seuran kesäkokous to 14.8.14 klo 18.00 alkaen Hirsipirtillä. Todellakin kaikki nyt mukaan!!

1 kommentti .

AMPUMARATA KÄYTTÖKIELLOSSA

Maanantai 11.8.2014 klo 20:20 - Terhi

KAIKKI AMMUNTA ISKOLAN AMPUMARADALLA ON KIELLETTY TOISTAISEKSI!!

Sain tänään Ipra/Alken johtaja Mika Antikaiselta kyseisen sähköpostiviestin. Lisää infoa SEURAN KOKOUKSESSA ja sitten myöhemmin myös täällä.Mutta nyt tämän hetkinen tilanne on tämä.

Kommentoi kirjoitusta.

Kaer- vesityökoe ym.muuta löpinää ;)

Torstai 7.8.2014 klo 0:58 - Terhi

Kalliosuon Erämiesten ensimmäiset vesityökokeet pidettiin sunnuntaina 3.8.14. Kokeet aloitettiin Kenturalta tuomarin puhuttelulla. Osallistujia olikin ihan hienosti saapunut paikalle. Sää oli mainio,pieni tuulenvire piti ötökät poissa ja viloitti pikkasen muuten lämmintä aamupäivää. Suorituksia pääsi hyvin seuraamaan häiritsemättä kuitenkaan koesuoritusta. Harmi, ettei seuran jäsenistöä järin paikalla näkynyt :( Ehkä mainostukseen olisi minun pitänyt satsata hiukan enemmän,esim.kaupan seinällä ilmoitusta..Mutta koeporukalla vaikutti olevan leppoisa tunnelma,vaikkakin itsellä ainakin vatsa oli umpisolmussa jännityksestä ;) Erittäin isot kiitokset kuuluu järjestäneelle meidän seuran sihteeri Hannulle,Janille, sekä varsinkin tuomarille, joka oli leppoisan tuntuinen herrasmies. Oli minun henk.koht.ensimmäiset kokeeni,mitä pääsin ihan livenä seuraamaan,joten tuomarin vaikutus tällaiselle ensikertalaiselle on tärkeää, vaikkakaan en(tällä kertaa vielä) itse ohjaajana osallistunutkaan. Näinollen hyvillä mielin odotan tulevia seuramme järjestämiä Kaer peltokokeita syksymmällä :) 

Niin, Hanhilammella muuten ammuksitaan jo"juoksevaa hirveä" KESKIVIIKKOISIN muistaakseni 17:30 alkaen. Maksu 5e/ KERTA. Viimeseen kolmeen kertaan onpi ollut hiljaista...Nyt kävin ihan itee toteemassa, että totta se on. Eipä tarvinnu jonottaa ja täristä jännityksestä porukkamäärän takia!! Jospas meidänkin seuran jäsenet,ihan niikusta vinkkinä vaan,kävisivät tsekkaamassa tilanteen ja ampumassa kyseisellä yleisellä vuorolla. Saatattepa nähhä jopa miutki siel ;)

Kommentoi kirjoitusta.

Vuosikokous

Torstai 7.8.2014 klo 0:34 - Puheenjohtaja

Kalliosuon Erämiehet ry Kesäkokous 14.8.14 klo 18.00 alkaen Hirsipirtillä.

Käsitellään kesäkokoukselle kuuluvat asiat. Sekä viimeisin tieto ampumarata-asiassa.

                                               -Johtokunta-

Kommentoi kirjoitusta.

HUOMIO AMPUMAVUORO TÄNÄÄN!!

Maanantai 7.7.2014 klo 8:04 - Terhi

HUOMIO!

Hanhilammen ampumavuoro TÄNÄÄN 7.7.(maanantai) klo 17.30-21.00!!

Seuraava vuoro sitten 21.7.maanantai.

14.7.vuoro peruttu kilpailujen vuoksi.

Kommentoi kirjoitusta.

Ammuntavuoroja ynnämuuta

Keskiviikko 18.6.2014 klo 14:04 - Terhi

Hyvää Juhannusta kaikille seuran jäsenille ja muillekkin, jos joku vahingossa tänne eksyy lueksimaan :)

Jussina pidetään lystiä ja aseet lukkojen takana, Hanhilammelle on varattu ampumavuoroja, jolloin meillä kaikilla on mahdollisuus olla huippuampujia ;) TAPAHTUMAKALENTERI. Onneksi keli on sen verran vilponen, ettei se kuningas alkoholi tee meistä kaikista uimamaistereita ;) Mutta jos innokkaita kisaajia löytyy, ni eiköhän sitä jonnilaiset räpiköintikisatki voida vaikka Raudanjoessa järjestää ;)

Kesän koukousaikataulu on hahmottumassa ja olisi ampumaradasta saada jo jotain konkreettista, ennen kun pidämme johtokunnan kokouksen. Mutta jos se nyt edelleen viipyy,niin kokoustellaan sitten kyseisen asian tiimoilta ylimääräistä.

 

2 kommenttia .

Koepäivät hyväksytty

Keskiviikko 30.4.2014 klo 15:27 - Terhi

Hei.

Lähdetään varovaiseen liikkeelle, mutta Hannu ja Seppo ovat ahkeroineet ja saaneet järkättyä seurallemme koirakokeita :) Taitaa olla seuramme ensimmäiset Kaer-kokeet tulevana kesänä/syksynä. Ensin 3.8.2014 on vesityö, sitten 25.10.2014 Peltokoe. Sitten siinä välissä 18.10.2014 on yhteistyössä Sukevan kanssa hirvihaukut. Päivitetään vielä tuonne tapahtumakalenteriin lähempänä kellonajoista ja paikoista lähtien. Mutta tässä nyt alustavaa infoa ja yleisöä saa, ja on toivottavaakin tulla katsomaan :) Mennään rennolla meiningillä.

Kommentoi kirjoitusta.

Jäsenmaksu 2014 sekä muuta asiaa!

Torstai 17.4.2014 klo 19:58 - Sihteeri

Tervehdys jäsenet!

Siirrymme uuteen toimintamuotoon jäsenmaksun osalta.Jatkossa ilmoitamme kotisivuilla jäsenmaksun maksamiseen tarvittavat tiedot.Mikäli jatkossa haluat/tarvitset vielä paperisen version jäsenmaksusta,ilmoitathan siitä sihteerille.Jäsenmaksun suuruus on 50€ vuosi.Seuramme tilinumero on

FI45 5435 1750 0459 91 laita viesti kohtaan oma nimesi.Vuoden 2014 jäsenmaksun eräpäivä on poikkeuksellisesti 31.5.2014.

Ilmoitelkaa sähköposti osoitteenne sihteerille,jotta saan päivittää yhteystiedot ajantasalle.Levittäkää myös sanaa jäsenistön keskuudessa,että viesti tavoittaa kaikki jäsenet.Ohessa uuden sihteerin yhteystiedot.

Kevät terveisin!

Hannu Väisänen

Suistamonkatu 114

74120 Iisalmi

044-5419888

summanjermu@hotmail.com

1 kommentti .

Varisjahi

Torstai 20.3.2014 klo 10:23 - Terhi

Kimppa varisjahti SUNNUNTAINA 23.3.14 Kokoontuminen klo 05.00 alkaen Kenturalla.

Sukevalla on samaan aikaan,samana päivänä. Nyt porukalla mukaan. Paistellaan makkaraa välillä ja puhutaan palturia :)

Kommentoi kirjoitusta.

Talvikokous

Tiistai 18.2.2014 klo 19:58 - Terhi

Kalliosuon Erämiehet ry:n talvikokous sunnuntaina 2.3.2014 pidetään Hirsipirtillä klo 18.00 alkaen. Kaikki seuran jäsenet joukolla kokoustamaan.

Kommentoi kirjoitusta.

Jänisjahti

Perjantai 6.12.2013 klo 20:15 - Terhi

Koiramies joutui perumaan huomisen päivän jahdin, enkä saanut mistään tähän hätään toista tilalle. Jos nyt ketä haluaa tulla, niin käytössä on oletettavasti lk seisoja. Joten oletettavasti tiedossa vauhdikkaita/todella nopeita tilanteita ;) Itse olen työn ääressä, mutta toivotan mukavaa jahtipäivää osallistujille. Otetaan uusi yritys vielä tänä metsästyskautena ihan oikealla koiralla :)

Kommentoi kirjoitusta.

Pehmeet kelit

Tiistai 12.11.2013 klo 14:39 - Terhi

Hei kaikki metsässä kävijät!

Nyt on tullut pikkasen sanomista,kun on ajeltu mökkiteillä ja tie mennyt "mössölle". Savipellon tien olisi tarkoitus painua tasaisesti talven aikana, että sitäkin pitäisi välttää kiertämästä, jos mahdollista. Eipä ajellakkaan mökkiteillä ennen kun tulee kunnon pakkaset ja teiden pinnat kovettuu. Meillä kaikillahan on niin rautainen kunto vielä tässä vaiheessa, että jaksetaan kävellä kauempaakin ;)

 

Kommentoi kirjoitusta.

Pupujahdista

Maanantai 4.11.2013 klo 22:29 - Terhi

Nyt näyttää siltä, että ensimmäinen jahti olisi marraskuun loppupuolella,heti joulukuun alkupuolella. Seuraava sitten vaikka "itseppäisyyspäivä"jahtina. Ainakin yksi ajokoiramies on lupautunut. Jos sitä ennen näkyy ketun jälkiä, niin saatetaan pitää kettujahti,jos on vaan jollain kettua ajava koira. Ilmotelkaa allekirjoittaneelle,niin jäljistä, kuin koirasta/koiramiehestä.

1 kommentti .

Yhteistäjahtia

Perjantai 25.10.2013 klo 11:39 - Terhi

Nyt jänisjahdista kiinnostuneet pitkäkorvat pystyyn. suunnitteilla jänisjahtia porukkajahtina. Josko tuossa marraskuun alkupuolella olis hyvä aika vaikka pitää ensimmäinen ja vaikka myöhemmin vielä talvella toisenkin kerran. Seuraillaan myös kettujen liikkumista...

 

1 kommentti .

Fasaanien kartoitusta

Tiistai 1.10.2013 klo 23:08 - Terhi

Ollaan pikkasen suoritettu Fasaanilaskentaa ja tällä hetkellä vaikuttais tosi hyvältä. Alkukesän poikueita on näkynyt ja ovat jo "aikuisen väreissä". Myös osa on tehnyt toisen poikueen,jotka on kasvanu todella hyvin, että pitäisi pärjätä talven yli. Infoilkaa näköhavaintoja, myös jos löytynyt kuolleita. Kokoa ja kukko vai kanapuolta. Talviruokintaa on jo aloitettu ja ruokintapaikkoja kateltu talvea ja levinneisyyttä silmällä pitäen. Ruokintamaatteja rakennellaan vielä isommiksi, että ei tartteis ihan joka toinen päivä täytellä. Ja jos jollakulla intoa alkaa täytellä ja ruokkia,niin meillä on säilytysastioita ja viljaa, että hakemaan vaan. 

Kommentoi kirjoitusta.

Maita kokeissa

Maanantai 9.9.2013 klo 10:26 - Terhi

Maat  hirvenhaukkukokeissa 17.9. 24.9. sekä 8.10. Vältetään maastoissa liikkumista näinä päivinä. 

1 kommentti .

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »