Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Vuosikokoushöpinöitä

Tiistai 29.1.2019 klo 18:04 - Terhi


Hei vaan piitkästä aikaa kaikille!

Niin se vaan vuosi taas meni. Ilmoitin vuosi sitten talvikokouksessa, että olisi aika vaihtaa puheenjohtajaa. Pah, lupauduin(taas) jatkamaan vuoden eteenpäin. Kummasti kertyy kaikenlaista"säätöä ja säpellystä" ;)

Noo, yritän edelleen parhaani ja sittenpä se selviää mihin se riittää...

Minut valittiin (hätäpäissään ;) ) vuoden erähenkilöksi, kiitokset siitä. Tosin uskoisin että meillä seurassa olisi ollut useampi,kenelle se olisioikeasti kuulunut. Tänä vuonna taisi muut asiat mennä pikkusen tuon valinnanmietinnän edelle :D Vaan todella hienoa oli kokouksessa vallinnut yheisymmärrys ja fiilis!! Kiitokset kuuluu kaikille teille! Täällä seuran sivuillakin on jossain kommenttimahdollisuus, kait? Niin eikun vaan kommenntia kehiin, tai kellä Fb,niin siellä on Kalliosuon Erämiehillä oma suljettu ryhmä...

Toivotaan vielä loppu jahtikaudeksi hyviä kelejä ja turvallisia jahteja,niin ja kuumia piippuja :)

Sihteeri Jari varmaan laittaa tänne sitä kokouspöytäkirjaa talvikokouksesta, kunhan saapi käytettyä sen tarkastettavana. Näkevät hekin,jotka eivät kokoukseen päässeet.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini