Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Tuumailuja

Perjantai 8.9.2017 klo 11:55 - Pj


Toinen asia nuo meidän kaksi kokousta vuosittain...Tänä vuonna kesäkokouksessa taisi tulla seuran historian ennätys osallistujamäärään!! Eikä mitenkään positiivisessa mielessä :( Murrr...

Kun ajattelee,että tällä hetkellä seurassa jäseniä n.vähän alle 80! ja kokouksessa taisi olla 6 henkeä!! Hei haloo,nyt oikeesti!! Olen alkanut tähänkin miettimään jotain.(eikä se kuulosta lupaavalta....)

Seuran jäsenmaksu on 50e. Voit siis vain maksaa sen ja metsästellä,jos huvittaa ja olla osallistumatta mihinkään. Tällä hetkellä ei ole hirveesti ollut sellaisia tilaisuuksia,että olisi edes talkoolaisia tarvittu.Muistaakseen viime vuonna 2 tapahtumaa.Kiitoset heille,jotka tuli,taisipa olla molemmissa jotakuinkin samat.

Onko siis liikaa pyydetty,että edes toiseen vuosittaiseen kokoukseen saisi sen ahterinsa hiulattua?? Joo,ymmärrän jos asutaan kaukana,tai oikeestaan paremmin vielä,että tää on kaukana,periferiassa ;) MUTTA esimerkiksi itse maksan ylimääräistä maanomistajajäsenenä jäsenmaksussa toiseen seuraan,kun en käy talkoissa,tai osallistu seuran vuosikokouksiin. Taitaa olla +5e/kokous,sekä käymättömät talkoot 5e/talkoot. Ja maksan sen ajatuksella,kun en käy,niin maksan.Matka on pitkä,mutta polttoainekulut tulisi kalliimmaksi ja talkoista maksan,koska joku siellä tekee,niin sillä rahalla 5e ei edes saa polttoainetta siihen jonkun omaan raivariin,kun tekee minunkin osuuden hommista. Alkakaahan miettiä asennoitumista tällaiseen myös tässä seurassa. Ja sitten se,ettei menisi pelkäksi piiskan antamiseksi,niin porkkana...pudotettaisi johtokunnan jäseniltä jäsenmaksua esim.10e luottamustehtävien hoitamisesta. Mihinkään kokouspalkkiosysteemiin ei käydä. Ja johtokunnan jäsenille valittaisi varajäsenet,kuten puheenjohtajallakin on jo vara. Näin ei pitäisi tulla sitä tilannetta,mikä tänä kesänä oli,että johtokunnan järjestäytymiskokouksen ajankohtaa piti mulkata monta kertaa,että saatiin laillinen kokous aikaiseksi.

Ja nämä seuran sivut on suoraan sanottuna ihan peeeeestä,kun ei ole keskustelufoorumia!! Ei kaikilla ole facepookkia,jossa on seuralla oma ryhmä :( Saisikohan jostain paremmat...

No mutta joo,pankaahan sanaa kiertämään, että se pj on pitkästä aikaa menny rustailee ja löpisee ihan mitä sattuu sinne seuran sivuille blogiin.(päissään se varmaan on ollu,tai sit on dosetissa lääkkeet menny sekasi ;) )


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini