Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Ampumarata

Torstai 30.6.2016 klo 11:23 - Terhi


Heippa vaan kaikille!!

Totta se on! Ampumaradalla on kunnostustyöt käynnissä ;) Itse en ole päässyt paikalle, kun autolla kyydissä pyörähtämässä,sattuneista syistä ;)

Nyt oisi tilanne seuraavanlainen!!

JOKAINEN SEURAN JÄSEN HUOMIO!! 

On päätöksen aika. Pian pidetään johtokunnan kokous, jossa mietimme jokainen johtokunnan jäsen kantamme ampumaradan ostamiseen, sitten lyömme älyttömän fiksut päämme yhteen ja teemme oman ehdotuksemme seuran kokoukselle, käymmekö tarjoamaan ampumaradasta euroja. Myös jos, niin minkä verran,millä kustannamme. Tämä esitys sitten tuodaan seuran kesäkokoukseen. Nyt siis jokainen jäsen kokoukseen mukaan ja SIELLÄ PAIKAN PÄÄLLÄ KOKOUKSESSA PÄÄTÄMME TÄSTÄ ASIASTA!! 

Jos ratoja koskevia kysymyksiä tulee mieleen, niin vastaan parhaani mukaan, eli minuun voi ottaa yhteyttä, jos jokin askarruttaa ennen oman päätöksen tekemistä. Olen toiminut ampumaradan vastaavana hoitajana/vastuuhenkilönä asioita hoitamassa nyt viimeiset viitisen vuotta. Virallista paperia on kertynyt ihan muutama kansiollinen, joten eiköhän sieltä vastauksen saane kaivaneeksi moneen mieltä askarruttavaan asiaan. Ja jos ei mitä löydy, niin selvitän.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini