Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Eräpäivä ja muutakin lukekaapas ;)

Sunnuntai 19.6.2016 klo 22:22 - Terhi


Hei vaan kaikille!

Pakko on tännekkin päivitellä ;) Kiitos siis vielä koululaisten eräpäivään osallistuneille niin meidän oman seuran jäsenille, kuin Sukevan Erä- ja Luonnon porukoille!! Hienosti vedetty :)

Se lehtikirjoitus poiki meille ja Sukevan porukoille pikkusen lisäjutun. Toivon että löytyy vielä muutama kaveri. Siis Elokuussa olisi vammaisille lapsille Lohirannassa tapahtumapäivä, jonne kyselivät meiltä ja jos myös saatais Sukevan porukka mukaan, mahdollisesti metsästyskoirien esittelyä(aina varma nakki ;) ), sekä jos yksi rasti olisi, missä olisi niitä taljoja ja täytettyjä eläimiä. Ei siis meidän tarvitse muuta. Onnistuisiko? Kahvi ja ruokapalkka ;)

Ja vielä AMPUMARATA siellä möyritään nyt!! Huhhuh, eikä menny kun muutama vuosi. Saatan tehhä pienen rikoksen ja "köntytä"kuhan pääsen täältä E-Karjalasta, sinne radanreunalle istumaan ja ottaa yhden JekkuEdin,ihan vaan sen kunniaksi ;)

Ja metästysseuran kesäkokouspäivääkin jo tiukasti kattellaan!! ;)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini