Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Jäsenmaksuista

Sunnuntai 13.3.2016 klo 1:03 - Terhi


Tähän jäsenmaksuasiian liittyen. Seuramme kuuluu metsästäjäliittoon ja maksamme vuosittain aikas hulppeaa jäsenmaksua tästä. Nyt olisi ihan konkreettisesti mahdollisuus saada tälle maksulle vielä enemmän vastinetta, elikkäs ensinnäkin jäsenmaksulaskutus, jota voisi hyödyntää myös seuran tiedotukseen jokaiselle jäsenelle. Mutta kun sitä minun jo moneen kertaan mainitsemaa sähköpostiosoitetta ei taida meidän seuran jäsenillä olla oikein kellään...

Toinen asia, jonka otan esiin myös kokouksessa...muistuttakaa! ,jos ei vanhan ak..n pää muista ;) On sähköinen metsästysalueen karttapalvelu. Elikkäs Omariistan kautta mahis jokaisen jäsenen saada ajan tasainen metsästyalueen kartta sille ikiomalle tietämyskoneelle, tai älypuhelimen näytölle. (Joissa ei kellään ole minkäänlaista sähköpostiohjelmaa käytössä ;) ) On myös toinen vastaavanlaisen palvelun tarjoava, eli on valinnan varaa. Perinteistä karttaa ei kumminkaan olla jättämättä pois, siitä ei tarvitse kantaa huolta. Niiden pienten karttojen kohtalo on minulla vielä selvitettävänä. Muutamia "testiajoja" tuli asian tiimoilta tehtyä, vaan tuollasessa A4 koossa olisi pitänyt olla pahvilaatikollinen suurennuslaseja siinä karttapinkan vieressä ;)

Niin ja tuo jo"surullisen kuuluisa ampumarata" :D Siitäkin on pikkasen kokoukseen uutta...

Toivoisin tuonne kokoukseen runsasta osanottoa. Päivä ja aika on yritetty mallata niin, että mahdollisimman moni paikalle pääsisi. Elikkäs katsokaapas kalenteriin, jos lehti-ilmoitus missaantui. (Kalenterissa siis PITÄISI OLLA).

Hyvää alkanutta kevättä kaikille! :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini