Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Toisen omaisuutta

Maanantai 11.1.2016 klo 20:41 - Terhi


Saukkosuon laavulta jonkun matkaan lähtenyt retkikirves oli tarkoitettu kaikille laavulla kävijöille käytettäväksi puiden pilkontaan ja sytykkeiden tekoon.

Raudat taasen olivat seuramme jäsenen omat,jotka hän oli nostanut kuivumaan ja pois pyynnistä. Laavu on seuramme ja myös ulkopuolisten vapaasti käytettävissä. Puut on viety Kenturan varastosta,kunnossapito on hoidettu seuran jäsenten toimesta luottaen siihen,että JOKAINEN KÄVIJÄ HUOLEHTII ITSE omalta osaltaan laavun siisteydestä siellä käydessään.

Itse kävin siellä alkutalvesta, jolloin roskis oli aivan täynnä ne mitkä ei olleet enää mahtunu roskiksen sisälle,oli siinä roskiksen alla.(jos ei mahtunu,ois voinu viiä mennessään),ei puita,siitä voisi ilmoitella esim.allekirjoittaneelle, grillin yläosa oli jollain voimalla saatu pois paikaltaan,tyhjiä lonkero ja siideritölkkejä pitkin laavua. Ne ainakin olis voinu viiä mennessään.Eivät kuulu roskikseenkaan.

Siispä pieni pyyntö. Jos tiedätte kuka/ketkä siellä laavulla ovat"törttöilleet",tai satutte itse tämän lukemaan,niin jos rautojen kohtalon saisi selville.Onko ne humalan aiheuttaman miehisen itsetunnon kohotuksen huumassa viskelty jorpakkoon? Tultu muuten vaan siihen tulokseen,että tarviinki näitä ite,kuinka vaan,niin omistaja niilläkin on,joten leuka pystyyn ja hoitakaa asia!!

Jos ei kantti kestä tunnustaa,jos ovat tallessa etkä uskalla niitä asemalle viiä,ni vippaappa vaikka mun pihatien risteykseen sillai illan pimeydessä ohi ajaes.Jos taas muistat vispanneesi ne jorpakkoon,ni pukkaa "kommentoi"osioon,paa lappu mun postilaatikkoon,pukkaa nimetön tekstari,paa joku kaveris asialle ja ilmota mistä niit rautoi voi kaivella. 

Jos tuo Saukkosuon laavun siisteys ja omaisuuden kunnioittaminen ei korjaannu,pitänee alkaa sen osalta sitten jonkinasteisiin toimenpiteisiin...


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini