Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

SRVA

Lauantai 12.12.2015 klo 12:46 - Terhi


Oletko valmis lähtemään iltapimeällä armottomaan vesiräntä jäätävä tihku tuuleen ja tuiskeeseen yötä myöten rämpimään pimeään metsään kolarissa haavoittuneen hirvieläimen, tai mahdollisesti jopa persiiseen töytästyn äkäsen karhun perään. Vai olisiko mieluisampi olla polvet loukkua lyöden passissa 39:n muun tutisijan kanssa ja odottaa mahdollisen häirikkösuden ilmestymistä nenän eteen? Olet valmis olemaan paikalla ja käytettävissä siellä niin kauan,kuin aina silloinen tilanne vaatii,kun olet "hälylle"lähtenyt. Palkintona rutkasti raitista ilmaa hyvässä saman henkisessä seurassa,parhaassa tapauksessa läpimärät vaatteet kalsareita myöten,näpit ja varpaat umpijäässä,naamataulussa risujen raapimia"komistuksia",joskus jopa ehkä kiitoksen sana ;)

Jos vastasit mielessäsi johonkin näistä kyllä, laitappa minulle tekstiviestiä/sähköpostia (tnurmi73@gmail.com). Viestiin puhelinnumero, johon täräytetään iltamyöhällä,kun olet juuri saanut pääsi aseteltua pehmoiselle untuvatyynylle ja muutoin töissä väsyneen kroppasi lämpimän peiton alle silkkilakanoihin ;) Lisää myös oletko haka kiväärin kanssa, eli oletko suorittanut hirvikokeen/karhukokeen hyväksytysti.

Kokoan halukkaista listan, jolloin helpottaa porukan hälyttämistä.

Tällä hetkellä srva merkittyjä "huomioliivejä" ei ole muilla, kun minulla ja Niskasen Sepolla, mutta jos nyt halukkaita jäseniä edes pieni porukka löytyisi, niin yrittäisin sitten järkkäillä jostain osallistuville.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini