Uutiset

8.9.2019Kesäkokouksen pöytäkirjaLue lisää »30.8.2019Hanhilammella tapahtuuLue lisää »22.8.2019Pienriista-alueetLue lisää »

Uusimmat kuvat

Ampumarata-asiaa

Maanantai 8.6.2015 klo 13:59 - Terhi


Heipä vaan kaikille.

Tässä nyt pientä päivitystä ampumaradan tiimoilta...

Pidimme palaverin, johon osallitui seurasta,alueen haltija ja alueen omistaja, sekä Ely-keskuksesta valvova viranomainen. Keskustelimme radan tilanteesta, eli penkkojen vaatimasta puhdistuksesta, jonka nyt ihan virallisesti hoitaa alueen haltija(Alke), Senaatti alueen omistajan ominaisuudessa halusi vielä lisäselvityksiä alueen puhditus/kunnostustarpeesta ja siellä on nyt käynyt  mies ottamassa liukoisuusnäytteitä. Kunhan ne näytteiden tulokset on valmistuneet, niin sitten pitäisi taas selvitä lisää. Isoin ongelma tässä koko hommassa on ollut se, että minulle ei näiden muiden suunnalta oikeen ole tullut tietoa suunnitelmista/mitä he oikein aikovat ja sitten tulla tupsahtaa yllärinä, kun minun tehtävänäni on kumminkin pitää aluetta valvovat lupaviranomaiset kartalla. Annoin kyllä asiasta pikkasen palautetta siellä palaverissa...;) Nyt jälleen on ollut puhetta, että kyllä tämä tänä kesänä nyt jo selviää....En voi muuta sanoa, kun että "katellaan"..

Niin. Palaverissa tuli myös puheeksi, josko olisi saatu radat käyttöön siihen asti, kunnes penkkojen puhdistustyöt aloitetaan, mutta asiasta päättävä henkilö ei kyseistä lupaa myöntänyt, kun vankilan johtaja tätä asiaa oli kysynyt.

Olen kumminkin positiivisella mielellä,taas toistaiseksi :D


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini